Algo Cloud

Inovace bez legrace

Inovace bez legrace - Fotka
Produkty a služby

Inovujete? Digitálně transformujete? Používáte umělou inteligenci? Je vaším koníčkem virtuální realita nebo rozšířená realita? Jste fanoušci big dat nebo edge computingu? Nebo snad tisknete na 3D tiskárně? To je super, protože začínáte používat technologie, které budou v následujících dekádách lidem pomáhat v mnoha ohledech.

Představte si, že přijdete do nemocnice, kde vám vytisknou klouby na míru a robotická ruka řízená umělou inteligencí vám je pak naimplementuje. Ještě před operací si vše budete moci v klidu prohlédnout v rozšířené realitě a postup operace vám na základě velkého množství dat naprosto přesně naplánují a odřídí výpočetní stroje v cloudu. Zní to jako pohádka? Určitě ne. Jednou to takto opravdu bude a určitě to bude brzo. Jenom si vzpomeňte, kdy se objevily první smartphony a jak nám změnily životy. Myslím, že to byl rok 2008. To je jenom 12 let.

Jsme nadšení, že můžeme být v oboru, který přináší tyto věci. Můžeme být kreativní, řemeslní a dělat věci, co pomáhají… Ale nezapomeňme, že jsme pořád lidé a že tyto stroje nám nenahradí obyčejný lidský kontakt, komunikaci hlasem a ostatní příjemné věci, které spolužití s jinými lidmi nabízí.

Pokud se chcete s námi pobavit o inovacích, technologiích, možná i trochu nahlédnout do budoucnosti či zařadit něco z toho do vašeho podnikání, tak se nám ozvěte. Myslím, že jsme všichni v Algotechu takoví inovativní realisté a dokážeme poradit právě s tím, co potřebujete pro svoje podnikání bez toho, abyste kupovali zbytečnosti, které nepotřebujete.

Vstupte no nové éry s námi.

Potřebujete cloudové řešení, ale
nevíte, jaké zvolit? Poradíme vám.
Zeptejte se odborníků
Máte zájem o vyzkoušení nebo dotaz?
Zanechte nám na sebe kontakt, do 3 hodin se vám ozve náš cloud specialista.
  • Nejvyšší standard bezpečnosti dat - certifikace ISO 27001:2014
  • Naše podpora je dostupná nonstop na tel: +420 225 006 555
  • Cloud provozujeme ze 3 nezávislých lokalit
Nechcete čekat na odpověď?
Zavolejte nám na číslo +420 225 006 555
Vaše zpráva
Vaše data jsou chráněna

Volbou „Odeslat” beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.