Algo Cloud

Prý bude na Vánoce sníh a zima

Prý bude na Vánoce sníh a zima - Fotka
O naší společnosti

Na Vánoce pamatuji sníh naposled před sedmi lety, v roce 2012. Musel jsem tenkrát hodinu před chalupou odhazovat jeho obrovské hromady, abych mohl zaparkovat auto. Tak by měly Vánoce vypadat a těším se, že by letos mohly být opět takové. Alespoň to hlásili „rosničkáři“ začátkem prosince. Dnes už to bohužel opět vypadá, že bude vše jako poslední roky.

Rok 2012 byl významný i pro Algotech, protože otevřel svoje vlastní datové centrum a od té doby ho úspěšně provozuje. Každým měsícem se provoz zvyšuje, v příštím roce navíc očekáváme v AlgoCloudu další strmý růst. Máme velmi spolehlivé technologie pod neustálou servisní podporou (jak naší vlastní, tak výrobců), což zákazníci oceňují. Hlavními cíli našeho provozu jsou dostupnost a bezpečnost, což všichni dobře vědí.

Celkově se nám v poslední době daří velmi dobře. Roste nám počet zákazníků, obrat, profitabilita, počet kolegů a spolupracovníků a pracujeme pro nejvýznamnější firmy v České republice. Růst není ale naše hlavní priorita. Chceme se držet hlavně našich hodnot, kterými jsou Pomoc, Řemeslo, Kreativita a Lidé. A právě proto, že se těchto hodnot držíme, tak se Algotechu daří. A to je zásluha všech ve firmě.

 

 

Na vavřínech ale neusínáme, neustále se zlepšujeme a stále se snažíme zákazníkům přinášet něco nového, co jim pomůže. To jim pak řemeslně naimplementujeme, budeme udržovat a provozovat a případné problémy kreativně vyřešíme.

Zároveň jsme také lidé, potřebujeme si odpočinout, nabrat nové síly, získat novou energii a inspiraci. Vánoce na sněhu by proto měly být ideální a věřím, že nám to letos vyjde.

Vážení přátelé Algotechu, jsem opravdu velice vděčný za vaši letošní přízeň a těším se na rok 2020. Je radost sledovat, jak se naše firma dostává a již vlastně dostala, mezi klíčové hráče v oboru. To je zásluha vás všech.

Děkuji a přeji krásné svátky a šťastné vykročení do roku 2020.

Potřebujete cloudové řešení, ale
nevíte, jaké zvolit? Poradíme vám.
Zeptejte se odborníků
Máte zájem o vyzkoušení nebo dotaz?
Zanechte nám na sebe kontakt, do 3 hodin se vám ozve náš cloud specialista.
  • Nejvyšší standard bezpečnosti dat - certifikace ISO 27001:2014
  • Naše podpora je dostupná nonstop na tel: +420 225 006 555
  • Cloud provozujeme ze 3 nezávislých lokalit
Nechcete čekat na odpověď?
Zavolejte nám na číslo +420 225 006 555
Vaše zpráva
Vaše data jsou chráněna

Volbou „Odeslat” beru na vědomí zásady zpracování osobních údajů.